Alkmaar, 28 maart 2013. In het weekend van 5, 6 en 7 april staat de binnenstad in het teken van Alkmaar Fashion Days. Het is een evenement vol fashion, beauty en lifestyle door de hele stad. Op vrijdag 5 april wordt er een Fashion Gala georganiseerd in de Grote Kerk. Naast aandacht voor mode, is er ook de Art Fair. Op 6 april trekt de Fashion Parade door de binnenstad, een grote extravagante lopende modeshow. Op zondag kan er tijdens koopzondag op diverse locaties naar modeshows gekeken worden en van optredens genoten worden.

Het Fashion Gala op vrijdag belooft een spectaculaire modeshow te worden met de nieuwste trends, aangevuld met optredens van Nobody's Home en van Claudia de Graaf (The Voice of Holland). Ook wordt het Alkmaar Fashion Model bekendgemaakt door een vakjury, en de Publiekslieveling wordt aangewezen. Er kan online gestemd worden. Het gala vindt plaats in de Grote Kerk. Entree kost € 25,00, een deel wordt gedoneerd aan War Child. Kaarten voor het Fashion Gala zijn verkrijgbaar via de website van Theater De Vest of aan de kassa. Andere adressen zijn Dolly's Collection (Langestraat 119) en Max Mara (Laat 102). Kijk voor meer informatie -hier-.

De Fashion Parade op 6 april is een lopende (mode)show met dansers, muziekgroepen, (straat)artiesten, oldtimers, bolides, limo's, koetsen met paarden. Ook lopen er 500 modellen, mannequins, dressmen, acteurs en artiesten mee, die de voorjaarsmode van zo'n 40 mode- en lifestylewinkels tonen. De afsluiting wordt verzorgd door een groot dweilorkest. Op zondag 7 april is het Koopzondag. In de Grote Kerk en op de Mient laten modellen de laatste trends zien en is er live muziek.

Voor en tijdens de Alkmaar Fashion Days vindt er een stempelkaartactie plaats, opgezet door de Alkmaarse winkeliers. Een aankoop levert een stempel op. Elke volle kaart geeft kans op prijzen zoals reischeques, winkelcheques en meer. De prijswinnaars worden tussen 8 en 10 april bekend gemaakt!

 

Pin It
Bekeken: 1637x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/