Alkmaar, 27 maart 2013. In april 2012 heeft de PvdA Alkmaar al vragen gesteld over de ontwikkelingen van het Theehuis in het Victoriepark. De stichting Vrienden van Victorie bleek destijds een moeilijk financieel haalbaar plan te hebben en werd verzocht dit plan aan te passen. Tot nog toe is er geen zicht op de ontwikkelingen. Op basis van de beantwoording van de raadsvragen die het college de PvdA toen heeft gegeven en het ogenschijnlijk ontbreken van enige voortgang, brengt de fractie het Theehuis opnieuw aan het licht.

Het college had aangegeven dat de stichting ruimte en tijd hadden gekregen om zaken verder uit te werken. De fractie van de PvdA wil weten wat de oorzaak is van de vertraging en wat de huidige stand van zaken is, met daaraan gekoppeld de vraag of uitvoering nog voor 2013 op de agenda staat. Daarnaast is nog onduidelijk wat voor gevolgen het plan zou hebben voor het Victoriepark. 

Pin It
Bekeken: 1557x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/