Alkmaar, 27 maart 2013. De afdeling plastische chirurgie van Medisch Centrum Alkmaar (MCA) geeft op donderdagavond 4 april 2013 een informatiebijeenkomst over mammareconstructies (borstreconstructies). Deze bijeenkomst wordt verzorgd door de heer drs.R.L.Huisinga, plastisch chirurg MCA. Hij geeft met name toelichting op de ingreep en behandeling zelf. Een borstreconstructie kan plaatsvinden direct na amputie of op een latere datum. Verder komen aan de orde de rol van verzekeringsmaatschappijen en de vergoeding voor de ingrepen. Na afloop van de presentatie is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

De plastisch chirurgen van MCA zijn geregistreerd plastisch chirurg en houden zich dagelijks bezig met kleine en grote chirurgische ingrepen. Behalve de behandeling van aangeboren afwijkingen (bijvoorbeeld hazenlippen), brandwonden, handchirurgie en cosmetische chirurgie, doen zij ook reconstructieve ingrepen bij borstkanker. De afdeling plastische chirurgie biedt een veilige omgeving met goede voor- en nazorg.

Vanaf 19.00 uur is de zaal open en staan thee en koffie klaar. De toegang is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website van het MCA. De bijeenkomst wordt gehouden van 19.30 tot 21.00 uur in de Pieter van Foreestzaal (015) van MCA.

 

Pin It
Bekeken: 1218x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/