Alkmaar, 27 maart 2013. Deze week start Bouwfonds Ontwikkeling met de aanleg van de toekomstige haven bij Broekhorn. Dit is het nieuwe woongebied tussen het kanaal Alkmaar (Omval)-Kolhorn, Broek op Langedijk en Heerhugowaard. Onlangs zijn de eerste grondwerkzaamheden van start gegaan voor het Havenkwartier, één van de in totaal vier deelgebieden van Broekhorn. De contouren van het plan worden nu zichtbaar. Het project omvat zo'n 550 nieuwe koopwoningen en zal met laagbouw een dorpse sfeer uitstralen.

Door de laagbouw en vriendelijke architectuur, de ruime tuinen en de waterrijke omgeving krijgt dit gebied een dorpse sfeer. De plandelen worden omgeven door water, grenzen aan een ecologische zone en liggen op steenworp afstand van Broek op Langedijk en het stadscentrum van Heerhugowaard. Er komen zowel vrijstaande als twee-onder-een-kap-, en rijwoningen. Daarnaast is er ruimte voor de bouw van een eigen vrijstaande villa op een groot aantal ruime kavels. De verkoop start naar verwachting eind mei. Kijk voor meer informatie op de website van Broekhorn.
 
broekhorn project

 

Pin It
Bekeken: 1538x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/