Alkmaar, 15 maart 2013. Ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar de Kroonappels. Er zijn drie categorieën: Jeugd, Buurt en Helpende Hand. MEE Noordwest-Holland doet mee aan deze grote landelijke actie in de categorie Jeugd met de G-niale Kunstweek. Vanaf nu is deze voordracht te bekijken op de website van Kroonappels onder gemeente Alkmaar. In het stemweekend van 15 tot 17 maart kan iedereen uit deze gemeente hierop stemmen. De initiatieven met de meeste stemmen in de gemeente gaan door naar de volgende ronde.

Het Oranje Fonds reikt ieder jaar de Appeltjes van Oranje uitvoor succesvolle sociale initiatieven. Vanwege de inhuldiging van het beschermpaar van het Fonds is er een speciale editie. De drie uiteindelijk winnende organisaties worden Oranje Fonds Kroonappel en winnen elk € 50.000,= en een bronzen beeldje, uitgereikt op Paleis Noordeinde door de nieuwe Koning en Koningin.

De G-niale Kunstweek brengt mensen, met en zonder beperking, bij elkaar met een scala aan initiatieven zoals een expositie, een meezingconcert, schilderworkshops en een theatervoorstelling. Het thema is 'Familie en sociale netwerken'. Via het G-niaal Journaal zijn de voorbereidingen te zien voor het afsluitende evenement, de theatervoorstelling 'Familieberichten'. Met de Kunstweek, een samenwerking van 25 partijen, is een goede basis gelegd voor een Alkmaarse traditie. Het concept is bovendien goed toepasbaar in andere gemeenten. Kijk voor alle activiteiten en het G-niaal Journaal op de website.

 

 

Pin It
Bekeken: 1792x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/