Alkmaar, 14 maart 2013. Het herindelingsadvies voor de fusie van de gemeenten Alkmaar, Graft-De Rijp en Schermer is klaar. In 2012 werd het historische besluit genomen om te fuseren. Het advies is het vervolg op het herindelingsontwerp dat op 13 december 2012 is vastgesteld en waarop 13 zienswijzen zijn ingediend. Er is één aanpassing gemaakt. Het advies is deze week door de fusiestuurgroep aan de drie colleges voorgelegd. In april staat het advies op de agenda's van de raadscommissies (ter advisering) en de gemeenteraden (ter besluitvorming). De zienswijzen van belanghebbenden op het ter inzage gelegde herindelingsontwerp zijn erin opgenomen en van een reactie voorzien.

Het herindelingsadvies vormt de tweede stap op weg naar een samenvoeging per 1 januari 2015. Het wordt, nadat het door de raden is vastgesteld, vóór 1 mei 2013 voorgelegd aan Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland, die het uiterlijk 1 juli 2013 aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties voorleggen. De minister zal lezen wat de aanleiding was, en over de onderscheidende en karakteristieke kwaliteiten. De gemeenten tonen hun gezamenlijke doelen en ambities om bestaande en nieuwe taken adequaat uit te voeren en te werken.


Er komt een nieuw gezamenlijk beeldmerk dat de herkenbaarheid van het fusieproces versterkt en markeert dat vanuit één gedachte, één gezamenlijk doel en één bestuurlijke en organisatorische opzet gewerkt. Zowel in de communicatie naar inwoners, regio- en buurgemeenten, Provincie en Rijk, maar ook naar de medewerkers, straalt het beeldmerk eenheid uit. Knispel Multimedia uit De Rijp heeft het beeldmerk ontworpen. Het is logo tijdelijk en wordt tot 1 januari 2015 toegepast op alle fusiecommunicatie-uitingen.

 

Pin It
Bekeken: 1264x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/