Alkmaar, 14 maart 2013. Het leek er eerst op dat er met Koninginnedag niet heel veel loos zou zijn, maar nu is er dan opeens een groots feest. Op 30 april vindt bij het AFAS-stadion een groot dance-event plaats dat wordt georganiseerd door radiostation SLAM!FM. Het evenement wordt gehouden in Alkmaar om de toeloop van bezoekers aan Amsterdam die dag te verminderen. In verband met de te verwachten drukte in Amsterdam op 30 april a.s. heeft de burgemeester van Amsterdam zijn collega Bruinooge van Alkmaar benaderd met de vraag of Alkmaar bereid en in staat is om op die een groot dance-evenement voor jongeren in Alkmaar te faciliteren.

Burgemeester Bruinooge heeft op basis van een aantal duidelijke uitgangspunten rondom veiligheid en kosten besloten hieraan medewerking te verlenen. Bruinooge zegt hierover: "Om het evenement goed te laten verlopen is voldoende inzet van politie vereist. Met de afspraken die hierover nu zijn gemaakt wordt hierin voorzien. Dat geeft mij het vertrouwen dat we er mooi evenement van kunnen maken". De organisatie van dit outdoorfestival voor naar verwachting zo'n 20.000 jongeren ligt in handen van SLAM!FM. Het evenement vindt plaats op het zogenaamde P8-terrein nabij het AFAS-stadion; de organisatoren werken daarbij samen met AZ. Informatie over het evevement is te vinden op de website van Slam!FM.

 

Pin It
Bekeken: 1209x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/