Alkmaar, 6 maart 2013. De in 1980 opgerichte band Powerplay is bekend van grote hits als Love Can Break Your Heart en Make It Alone. Ze zijn terug van nooit weggeweest met een kersvers album op zak en komen die in Victorie presenteren. Ter viering van het 30-jarig bestaan, verscheen er een gloednieuwe cd van de Nederlandse groep, getiteld Radio Harlem. Hoewel Powerplay nooit officieel heeft opgehouden te bestaan en incidenteel optredens verzorgde, mag er gesproken worden van een 'comeback', na tien jaar zonder nieuwe albums. Zanger/gitarist Jan van der Meij is het gezicht van de band en componist de hitsingles Love Can Break Your Heart, Make It Alone, Waste Of Time en Rosie van Powerplay, door The Beatles zijn geïnspireerd. De melodieuze gitaarriffs van Jan van der Meij vormen de basis voor het herkenbare bandgeluid door de jaren heen.

Powerplay heeft in haar langdurige bestaan vele bezettingswisselingen gekend. Het laatste decennium kent de band echter een vaste samenstelling. Bassist is Ivo Severijns die bekend werd als lid van Herman Brood's Wild Romance en tot voor kort ook enkele jaren deel uitmaakte van Kane. Drummer Ramon Rambeaux, eveneens voormalig Wild Romance, maakt de ritmesectie van Powerplay compleet. 

Pin It
Bekeken: 1407x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/