Alkmaar, 6 maart 2013. Sinds gisteren kan iedereen bij Grand Café de Studio van een driegangendiner genieten, bediend door Basil, zijn echtgenote Sybil en het Spaanse manusje-van-alles Manuel. Tot en met zondag 10 maart sleurt het illustere trio de gast mee in een avondje vlekkeloos lopend hotel – en restaurantwezen in 'Faulty Towers...The Dining Experience'. Een komedie onder het genot van een heerlijk drie-gangendiner! 'Fawlty Towers' behoort wereldwijd tot de succesvolste tv-series aller tijden. In slechts twaalf afleveringen werd geschiedenis geschreven. De nooit opgenomen dertiende aflevering wordt werkelijkheid in het theater tijdens 'Faulty Towers The Dining Experience'.

De meeste gasten zullen fragmenten uit de serie herkennen, zoals de brandoefening en natuurlijk Basils anti-Duitse uitbarsting met de Hitler-paradepas, een prachtige variant op de Monty Python Silly Walk. "De drie spelers zitten uitstekend in hun rol, zij dollen wat met de gasten, en er is niets mis met de kwaliteit van het eten," schreeft De Volkskrant. De voorstelling begint elke avond om 19.00. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via de kassa van Theater De Vest of via de website. Bij het reserveren kunnen dieetwensen (vlees, vis of vegetarisch) doorgegeven worden. 

Pin It
Bekeken: 1488x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/