De prachtige landschapstuin ZinTUIgeN gaat in augustus weer open en verlengt even het heerlijke vakantiegevoel. De landelijk bekende tuin in Engelse sfeer is bijzonder door zijn omvang van 10.000m2 en zijn afwisseling. Een enorme natuurlijke vijver waar de ijsvogel broedt, spiegelende borders, een bloemenweiland, een verborgen ommuurde kweektuin, bijzondere vogels broeden en fluiten, vlinders dansen.

De tuin is open op zondag 2, 16 en 30 augustus van 13:00 - 17:00 uur, entree is € 3.50 p/p inclusief koffie/thee en cake. Meer info op Dezintuigentuin.nl.

Pin It
Bekeken: 3500x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/