Zondag 9 augustus staat bij Hortus Alkmaar alles in het teken van beestjes. Wat krioelt er in het water en in de composthoop? Welke bijen en vlinders vind je in de tuin? Ontdek het allemaal op deze beestjesdag, die leuk is voor kinderen én volwassenen.

Kinderen kunnen waterdiertjes bestuderen in grote aquaria en met zoekkaarten en loeppotjes de tuin in om bijen, lieveheersbeestjes en vlinders te bekijken. Onder begeleiding kunnen ze een egeltje knutselen van klei.

Egelopvang Dikke Prik uit Warmenhuizen is die dag ook aanwezig om te laten zien wat zij doen. Vrijwilligers van de dierenambulance Alkmaar komen vertellen over hun werk. IVN-natuurgidsen verzorgen gratis rondleidingen door de tuin.

Hortus Alkmaar is gevestigd aan de Berenkoog 37 in Alkmaar. De tuin is zondag 9 augustus geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Pin It
Bekeken: 3250x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/