Gerrit Groot van GP Groot is overleden. Groot was jarenlang directeur van afvalverzamelingsbedrijf GP Groot uit Heiloo. Hij was 82 jaar oud.

Het bedrijf GP Groot werd opgericht door de opa van Groot. Deze Gerrit Pieter Groot was melkrijder en groenteman, maar koos voor een toekomst in de afvalverzameling. Wat begon met afval groeide uit tot een bedrijf dat ook gespecialiseerd is in energie, infra en engineering. In 2017 vierde het familiebedrijf haar 100-jarig jubileum.

Gerrit kwam als derde generatie halverwege jaren zestig werken bij het familiebedrijf. "Wij danken hem voor wat hij heeft betekend voor GP Groot", schrijft de directie in een verklaring. "Door zijn activiteiten en initiatieven is GP Groot tot ontwikkeling gekomen en is de fundering gelegd voor het bedrijf waar wij nu nog op verder bouwen." Maandag overleed Groot op 82-jarige leeftijd. De crematie zal in besloten kring plaatsvinden.
Pin It
Bekeken: 4542x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/