Nadat donderdag bekend werd dat een 24-jarige man uit de gemeente Schagen is opgepakt omdat hij verdacht wordt van kindermisbruik, heeft één persoon hierover contact opgenomen met de politie. Dat bevestigt een woordvoerder aan mediapartner NH Nieuws. In de zaak is ook een 38-jarige Alkmaarder opgepakt.

De 24-jarige man paste op bij ten minste elf gezinnen met baby's en peuters door heel Nederland. Via Marktplaats bood hij zich vier jaar lang aan als oppas, tussen 2019 en eind mei 2023. Nadat een burger een melding deed bij de politie vanwege verdacht gedrag werd het onderzoek opgestart en de man aangehouden. De man wordt ervan verdacht in elk geval een kindje te hebben misbruikt. Ook is volgens justitie kinderporno bij hem gevonden. In het onderzoek is ook een tweede verdachte opgepakt, namelijk een 38-jarige Alkmaarder die zelfgemaakte beelden van de hoofdverdachte zou hebben ontvangen.

Vrijdag meldt de politie dat ze een telefoontje van iemand hebben gehad. "Wij zijn benaderd door een persoon naar aanleiding van de publicaties over dit politieonderzoek en dat is iemand die aangeeft mogelijk contact te hebben gehad met de verdachte", vertelt politiewoordvoerder Derk Burger. De woordvoerder benadrukt wel dat het alleen gaat om contact met de verdachte: "Dat is een plek waar dus niet opgepast is, aldus deze melder. Wij lopen deze melding na."
Pin It
Bekeken: 1496x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/