Een 21-jarige Alkmaarder heeft twee schietpartijen bekend. In december vorig jaar werd binnen enkele dagen geschoten op de Willem Kalfstraat en Willem Hedastraat in Alkmaar. Twee mensen raakten gewond. De verdachte zit op dit moment in een psychiatrische instelling.

De man wordt ervan verdacht dat hij op 15 december een 46-jarige man beschoten zou hebben op de Willem Kalfstraat. Een dag later zou hij een 76-jarige vrouw hebben beschoten. De verdachte werd in Castricum door een arrestatieteam opgepakt. Het is overigens niet voor het eerst dat de 21-jarige man in de rechtbank te vinden is. Hij is eerder veroordeeld voor een steekpartij in Beverwijk.

Inmiddels heeft het Pieter Baan Centrum een rapport over de twintiger afgerond. De zaak tegen de Alkmaarder zal over twee maanden inhoudelijk behandeld worden. Waarschijnlijk wordt tijdens de zitting vooral gesproken over de toerekeningsvatbaarheid van de man.
Pin It
Bekeken: 2379x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/