De politie heeft donderdagavond een 21-jarige Alkmaarder aangehouden vanwege de schietpartij eerder op de dag bij de Willem Hedastraat. De verdachte werd in Castricum door een arrestatieteam opgepakt. Het slachtoffer blijkt een 76-jarige vrouw te zijn. Zij was met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe het nu met haar is.

In de zoektocht naar de dader heeft de politie gebruikgemaakt van Burgernet. Volgens een bericht gaat het om een blanke man van rond de 1,88 meter. "Hij was zwart gekleed, droeg een baseballpet en had een grote shoppertas bij zich."

Op de Willem Kalfstraat, één straat achter de Willem Hedastraat, was woensdagmiddag ook al een schietincident. Een politiewoordvoerder kan niet bevestigen of beide schietpartijen met elkaar te maken hebben. De recherche zet het onderzoek voort.
Pin It
Bekeken: 3233x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/