Een 46-jarige man is woensdag rond 17:30 uur beschoten in de Willem Kalfstraat in Alkmaar. De man raakte lichtgewond en is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Het schietincident volgde op een woordenwisseling tussen het slachtoffer en een andere man. Terwijl hij wegliep zag hij dat de verdachte een op een vuurwapen gelijkend voorwerp pakte en op hem richtte. Het slachtoffer rende direct naar huis en belde de politie. De politie heeft gezocht naar de verdachte, maar hij is tot nu toe niet gepakt. Het gaat om een man met lichte huidskleur van 1,85 tot 1,90 meter lang. Hij was in het zwart gekleed en droeg een zwarte muts en een zwart tasje.

Wie meer denkt te weten, wordt verzocht zich bij de politie te melden via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Tips en beelden kunnen direct worden toegezonden via het tipformulier. Het zaaknummer is 2022261859.
Pin It
Bekeken: 3737x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/