Het einde is in zicht voor de groenwerkers die in Alkmaar de bende opruimt die storm Poly achterliet. Vrijdag rondde Stadswerk072 de werkzaamheden af in de wijken Overdie, Alkmaar-West en Huiswaard, en ook op het Clarissenbolwerk en het Munnikenbolwerk, in Park de Oude Kwekerij en het Haydnpark, Park Viaanse Molen en het evenementenveld en de Harddraverslaan in de Alkmaarderhout.

De wijken en parken zijn 'veiliggesteld', oftewel alle situaties die direct gevaar en overlast opleveren zijn verholpen. Denk aan loshangende takken in bomen of bomen die midden op de weg liggen. Wel kunnen er nog takken of bladeren op de grond liggen. Dit worden later weggehaald.

Wie in de veiliggestelde gebieden toch nog loshangende takken of andere gevaarlijke situaties ziet, wordt verzocht melding te doen via stadswerk072.nl/melding-maken. (foto: Stadswerk072)
Pin It
Bekeken: 1460x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/