Theater De Vest in Alkmaar werkt met een eigen versie mee aan Kapsalon Theater, een initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge om in deze lastige tijden jong theatertalent letterlijk en figuurlijk een podium te bieden. Woensdag toveren theaters in het land hun podium om tot een kapsalon vol met entertainment. De Vest heeft gekozen voor een nagelstudio.

Theaterliefhebbers kunnen hun nagels laten doen op het toneel en ondertussen genieten van fantastische optredens. De actie is bedoeld om in deze lastige tijden jong talent letterlijk en figuurlijk een podium te bieden. Onder andere gitaarvirtuoos Mart Hillen en cabaretiers Luuk Ransijn en Lonneke Dort zullen optredens verzorgen. Mogelijk komt niet iedereen aan de beurt voor een nagelbeurt, maar genieten van de optredens kan sowieso.

Wie nog geen tickets heeft, heeft helaas pech gehad; alle gratis tickets voor Theater Kapsalon zijn al gereserveerd.
Pin It
Bekeken: 1577x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/