De gemeenteraad van Alkmaar wil dat het college gaat onderzoeken of en hoe 31 woningen in Bloemwijk behouden kunnen worden. Een motie met die strekking werd donderdagavond met grote meerderheid aangenomen. De wijk staat op de nominatie om gesloopt te worden.

164 woningen in het het 100 jaar oude wijkje zijn van Van Alckmaer. Die zijn volgens de woningcorporatie inmiddels te slecht om gerenoveerd te worden. Van Alckmaer wil er nieuwe sociale huurwoningen terugbouwen. De meeste raadsleden lieten zich overtuigen door erfgoedverenigingen dat het behoud van delen van de wijk nog niet goed was onderzocht. Alleen PvdA en D66 steunden Van Alckmaer. De andere partijen steunden een motie van GroenLinks, OPA, SPA, BAS, Partij voor de Dieren en Christenunie, waarin het college werd verzocht meer onderzoeksresultaten te laten zien.
Pin It
Bekeken: 1079x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/