Voorafgaand aan Koningsdag vindt jaarlijks de Lintjesregen plaats. In Alkmaar mocht burgemeester Bruinooge donderdag 17 Koninklijke Onderscheidingen uitreiken aan inwoners die zich geruime tijd verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving.  Daarvan zijn 15 personen onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau en twee als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

De uitreiking vond plaats in het Alkmaarse stadhuis, in bijzijn van naasten en familie van de gedecoreerden. Aansluitend werd een receptie gehouden in de Grote Sint Laurenskerk, met alle inwoners die in het verleden een Koninklijke Onderscheiding mochten ontvangen.

Nieuwe leden van de Orde de heer M.A. de Jong, de heer J.C. Hagens, de heer J.A. Stekelbos, mevrouw A. Stekelbos-Luik, de heer H.C. de Reus, mevrouw Lawant, de heer L. Mechielsen, de heer W.H. Timmerman, de heer C.Q. van Dijk, de heer J. Velseboer, de heer G.J. Vink, mevrouw Y.J. Zut-Hoekmeijer, mevrouw A.J.M.M. Telleman, mevrouw J.A.M. de Jager-de Bruijn en mevrouw M.B.T. Commandeur-De Boer.

De heer H.J. van den Hoogen en mevrouw G.M. Oud-Braas zijn gedecoreerd als Ridder.
Pin It
Bekeken: 3127x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/