Na het schietincident van afgelopen vrijdag staat het appartementencomplex aan het El Grecohof 'in the picture'. Bewoners en omwonenden ondervinden al langere tijd overlast van junks en drugdealers die zich ophouden in en om het flatgebouw en willen dat het ophoudt.

Woningcoöperatie Mooiland is op de hoogte van de problematiek en probeert door middel van het nemen van veiligheidsmaatregelen de overlast en vervuiling van de flat tegen te gaan. Anderhalf jaar geleden had Mooiland de buitenverlichting al verbetert en de coöperatie wil nu camera's plaatsen bij de flat, maar heeft hiervoor nog geen toestemming van de bewoners.

Een huismeester is aangesteld om twee keer per week aanwezig te zijn voor de bewoners. Een andere maatregel is dat kandidaat-bewoners eerst geïnterviewd worden, waarna bepaald wordt of ze een flat mogen betrekken. Ook hoopt Mooiland dat gemeente en politie meer willen controleren in de wijk en rondom de flat.

Een getuige van het schietincident heeft een andere oplossing: "Misschien moeten ze de boel hier maar gewoon plat gooien en iets anders neerzetten dat ander volk trekt. "
Pin It
Bekeken: 4958x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/