Het Alkmaars Theater Collectief is een nieuw gezelschap, waarin acteurs uit de regio, die in het verleden elders toneelervaring hebben opgedaan, zich hebben verenigd. In 'Onvoltooid Verleden Tijd' hebben de spelers de diverse personages tot leven gewekt. Al improviserend is het verhaal uitgewerkt tot een afgerond theaterstuk.

Het verhaal: Hetty is al op leeftijd en wordt steeds afhankelijker van de zorg van anderen. Daar heeft ze zo langzamerhand helemaal genoeg van. Ze vindt dat haar leven voltooid is. Ze heeft altijd al zelf de touwtjes in handen genomen en dat wil ze nu ook doen. Het nieuwe Alkmaars Theater Collectief maakte een voorstelling waarin deze keuze de onderlinge verhoudingen in de familie Wijngieter bloot legt.

De cast bestaat uit Joke de Bruijn, Cors van den Brink, Marie-Anne Gons (piano), Gerda Jongejeugd, Henk Kerzaan, Ria de Ridder, Gitte Schelfhout en Ellen Zentveldt. De regie is in handen van Lisa Stam, van wie de “roots” ook in deze regio liggen. De productie is mede mogelijk gemaakt door Artiance.

De voorstelling vindt plaats op zondag 15 april om 16:00 en 20:00 uur in de theaterzaal van Artiance. Toegang is 7,50 euro. Meer informatie en ticketverkoop op alkmaaarstheatercollectief.nl.
Pin It
Bekeken: 2466x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/