Karavaan is van start gegaan met de verkoop van tickets voor het Karavaan Festival. 200 voorstellingen boordevol podiumkunst op bijzondere locaties in Alkmaar en omgeving zijn te bezoeken van 1 tot en met 10 juni.

Het bruisende hart van Karavaan strijkt dit jaar neer op het Doelenveld in Alkmaar. Naast locatietheater kunnen bezoekers elke dag terecht voor een gratis programma vol met straattheater, installaties, livemuziek en lekker eten & drinken. In de binnenstad wordt het publiek getrakteerd op acts en performances. Op de zondagen biedt de Kinderkaravaan voorstellingen en doe-activiteiten voor de hele familie.

Het festival brengt toeschouwers door de hele regio naar boerderijen, cultuurhistorische locaties, de polder, het bos, de binnenstad en bijzondere bedrijven waar het locatietheater beleefd kan worden van nationaal gerenommeerde én jonge theatermakers.

Karavaan heeft speciale arrangementen en routes samengesteld voor bezoekers die niet kunnen kiezen. Een fietsexpeditie tjokvol theater, uitzicht en lekkers in Rondje Boekel,  bijzonder theater met eten in de Kerkenroute of een boerenmaal bij het boerenavontuur op de boerderij.

Kaarten voor de voorstellingen zijn te bestellen via de website van Karavaan. Ook is hier meer informatie te vinden over het programma. (Foto: Rick Akkerman)
Pin It
Bekeken: 2144x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/