De 75-jarige man die vrijdag werd gedood in zijn huis aan de Limmerhoek in Alkmaar is volgens de Telegraaf uitgever en kunstondernemer Jochem Schuijt. Hij zou zaterdagmiddag nog een optreden hebben met zijn koor in Oudorp.

Bekenden omschrijven de 75-jarige Schuijt als flamboyant, markant, vrolijk en uitgelaten. Op sociale media gaan inmiddels allerhande onbevestigde geruchten over de omstandigheden rond zijn dood. Er wordt, naast over zijn bevlogenheid, ook over schulden gesproken. Anderen melden juist dat Schuijt vaak werd opgelicht omdat makkelijk was over te halen en dat hij met verkeerde mensen omging.

Vooral de bewoners van het complex waar hij woonde maken zich zorgen over de omstandigheden rond zijn dood. De politie wil ondertussen de identiteit van het slachtoffer nog niet niet bevestigen, ook niet nadat een verdachte zich heeft aangegeven. (foto: Facebook)
Pin It
Bekeken: 7106x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/