Zondag 8 april treedt Nico Arzbach, gitarist van De Dijk, op in Bibliotheek Alkmaar Centrum in een nieuw muzikaal literair café. Samen met bandgenoot Roland Brunt en Peter Smit zal hij liedjes, anekdotes en verhalen ten gehore brengen met daarin centraal Nico's literaire held Jan Wolkers.

De tiende sterfdag van Jan Wolkers, 19 oktober 2017, was voor Nico aanleiding om een nieuwe album volledig aan de schrijver te besteden. Peter Smit is daarbij een Wolkers kenner bij uitstek, die op amuserende wijze over hem weet te vertellen. In een intieme en bijzondere voorstelling, worden behalve de liedjes van de derde cd van Nico Arzbach, ook composities van het eerste en tweede album én door Arzbach en saxofonist Brunt geschreven De Dijk-materiaal (tekst Huub van der Lubbe) gespeeld.

Arzbach bracht in 2013, in eigen beheer, zijn eerste soloalbum ‘Zeilen op een vreemde zee’ uit, dat veel media-aandacht trok en lovende kritieken kreeg. In december 2014 verscheen zijn tweede album ‘Nieuw gezicht’. Arzbach speelt op de cd’s vrijwel alle instrumenten zelf. Optreden doet hij in de periodes dat De Dijk niet speelt.

Het muzikaal literair café begint om 14.00 uur. Toegang is gratis maar aanmelden is wel gewenst. Dat kan via de activiteitenagenda op bibliotheekkennemerwaard.nl en de klantenservice.
Pin It
Bekeken: 2891x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/