In het kader van Dag en Dauw verzorgt Fred Suring op dinsdag 3 april de luisterlezing 'De vrouwen van Mozart' bij Artiance in Alkmaar.

Suring vertelt over de vrouwen die een rol speelden in het leven van Mozart in een lezing die gedeeltelijk is gebaseerd op een boek van Jane Glover. De bevlogen verteller lardeert zijn lezing met fragmenten uit de kostelijke film Amadeus en prachtige stukken van de muzikale grootheid.

De luisterlezing duurt van 10:00 uur tot 11:30 uur. Toegang kost 5 euro, contant voor aanvang te betalen. Aanmelden is belangrijk en kan per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van 'Centrum, 3 april, Luisterlezing'. Meer informatie op artiance.nl.
Pin It
Bekeken: 2475x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/