Zaterdagnacht heeft een automobilist hard een geparkeerde auto aangereden op de Boezemsingel in Alkmaar en is vervolgens doorgereden. Voor eigenaresse Arja Gomes was het een zware domper op een anders prachtige avond; ze was net oma geworden en had gepast op haar nieuwe kleinzoon.

De aanrijding nabij huisnummer 35 heeft plaatsgevonden tussen 20:00 en 01:00 uur, weet Arja. En de klap moet hard geweest zijn, want toen ze wegreed voelde ze dat haar auto wegtrok. Ze stopte om vervolgens te ontdekken dat er rechts niet alleen lakschade zat, maar ook dat het voorwiel en het stuur scheef geramd waren.

Arja heeft de auto voorzichtig teruggereden en de volgende dag de verzekering gebeld en de auto laten afvoeren. Ze had nog gekeken of de dader een briefje had achtergelaten, maar nee. En ondanks dat de klap hard moet zijn geweest, hebben zich nog geen getuigen gemeld. Anja: "Elke tip is welkom..."
Pin It
Bekeken: 3048x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/