Supportersverenigingen SV AZ en Victoria Alkmaar hebben een constructief gesprek gehad met AZ naar aanleiding van de supportersboycot van de thuiswedstrijd tegen NAC.

Er zijn nu afspraken gemaakt met gemeente en politie om te zorgen dat er sneller kan worden opgetreden tegen overlast veroorzakende uit-supporters in het thuisvak.

Ook zijn de kaartverkoopvoorwaarden bij risicowedstrijden aangescherpt. De maatregel kost AZ mogelijk geld omdat er door het strengere regime  waarschijnlijk minder kaarten worden verkocht.

Naast de strengere kaartverkoop moet er voor 1 januari 2018 een ‘SLO’ worden aangesteld: een supporter die in dienst komt van AZ als contactpersoon voor alle betrokken partijen op het gebied van supporterszaken.  Ook moet er een stadionverbodencommissie zijn aangesteld.

Donderdag is er in het supportershome een forumavond waar alle supporters (ook niet- leden) in gesprek kunnen met de directie van AZ, de trainer en de aanvoerder.
Pin It
Bekeken: 2727x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/