Gedeputeerde Staten heeft een voorstel bij Provinciale Staten neergelegd voor een investering van 297 miljoen euro in 2018 voor haar wegen en vaarwegen. Hiervan moet onderhoud, verbetering en uitbreiding worden uitgevoerd. Daar zal in het HAL-gebied behoorlijk wat van te zien zijn.

Natuurlijk de afrit Heiloo van de A9 op de planning en wordt er verder gewerkt aan de Westfrisiaweg (N23).

De N243 gaat flink op de schop tussen Alkmaar en Avenhorn. Op diverse plekken wordt de weg verbreed aan de waterzijde en er komt een geleiderail die in het landschap past. Er komen rotondes bij de Oterlekerweg in Stompetoren, de Westdijk in Schermerhorn en Kathoek in Avenhorn. De huidige in- en uitritten bij de circa 100 percelen krijgen een ander soort verharding, zodat de weg een meer 'groene' uitstraling krijgt.

Het traject N246-N244 van Alkmaar tot de N203 in Assendelft krijgt groot onderhoud van begin 2018 tot en met 2019. Onder andere worden de Kogerpolderbrug en de Beatrixbrug geheel vernieuwd en er komt een rotonde met parallelweg bij De Woude. Daarna is het traject 18 jaar vrij van groot onderhoud.

De Provincialeweg (N241) boven Heerhugowaard krijgt een ruime ovatonde nabij Veenhuizen.

Wat betreft de waterwegen wordt weinig detail gegeven, maar wel is duidelijk dat de oevers van het Noordhollandsch kanaal onderhoud krijgen. Meer over de projecten is te lezen op noord-holland.nl. (foto: Bing Maps)
Pin It
Bekeken: 3576x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/