Voor veel bestuurders en fietsers was het vrijdagochtend een bron van irritatie. De Leeghwaterbrug stond wederom in storing. Het brugdeel ging niet meer dicht en toen het brugdeel eenmaal wel dicht was gingen de slagbomen niet meer open. De N242 stond helemaal vast.

Getuigen meldden een wachttijd van drie kwartier. Er ontstonden gevaarlijke situaties doordat fietsers het zat waren en hun fiets platgooiden om zich op die manier onder de bomen door te manoeuvreren. Er werd geen informatie gegeven over de oorzaak en een eventuele omleiding.

Rond 10:45 uur werd besloten de slagbomen met de hand te openen. Dit duurde even omdat er eerst gecontroleerd moest worden of het brugdeel inderdaad goed dicht was.

Vrijdagnacht zal het nieuwe brugdek van de Leeghwaterbrug worden geplaatst. Wie er niets van wil missen kan terecht bij HALStad Centraal TV, dat de operatie gedurende 24 uur zal uitzenden. De eerste live-beelden verwachten we rond 14:00 uur.

- Ziggo Digitaal kanaal 36 (Alkmaar stad)
- Ziggo Digitaal kanaal 42 (Heerhugowaard, Alkmaar buiten en Langedijk)
- Ziggo Digitaal kanaal 331 (zonder smartcard)
- Ziggo analoog S14+ (alleen Alkmaar)
Pin It
Bekeken: 5375x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/