Op 14 maart organiseert de Rover afdeling Noord-Holland Noord een bijeenkomst over het openbaar vervoer. De plannen van de NS voor 2018 zullen in deze regio grote gevolgen hebben, vanwege de tien-minutenfrequentie die ingevoerd wordt tussen Amsterdam en Eindhoven. Rover kreeg de gedetailleerde plannen voor dit 'spoorboekloos reizen' voor commentaar ter inzage en zal deze bespreken.

Op deze bijeenkomst zal ook het hoofd van het OV-loket een presentatie houden. Het OV-loket is de ombudsman die alle klachten over het openbaar vervoer behandelt. Het OV-loket bemiddelt, maar doet ook aanbevelingen aan vervoerbedrijven en de politiek. Dat heeft al tot veel verbeteringen geleid. Het OV-loket treedt overigens zelden in de openbaarheid met een publiekspresentatie.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk en wordt gehouden bij het Leger des Heils aan de Burgpoelwaard 2, tegenover station Alkmaar-Noord. Het begin is om 19:45 uur (aansluitend op aankomende treinen) en de avond eindigt rond 22:00 uur. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 2835x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/