In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee jongens aangehouden vanwege een woninginbraak in Zijdewind. Het ging om verdachten van 18 jaar oud uit Bergen en Alkmaar.

Enkele weken geleden werd iemand in Zijdewind via Instagram benaderd door een vrouw die een afspraak met hem wilde maken. Hoewel het duidelijk om een nepaccount ging, was de man nieuwsgierig naar wat er achter zat. In de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.00 uur kreeg hij weer bericht met het verzoek, even later gevolgd door een bericht dat zij bij een rotonde in Zijdewind stond en verder de weg niet wist. Of hij haar daar op kon halen.

De man zei dat te gaan doen, maar stelde zich op enige afstand van zijn huis op. Hij zag zo vrijwel direct twee personen in zijn huis, die hooguit een paar minuten later weer naar buiten kwamen. Bij het zien van de bewoner sloegen ze op de vlucht, stapten even verderop in een auto en reden met gedoofde lichten weg.

Dankzij een goed signalement van de inbrekers en de auto, konden beide mannen even later al worden opgepakt. In de auto lagen gestolen spullen van het slachtoffer. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De politie nam de auto in beslag.

Pin It
Bekeken: 3396x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/