Alkmaar, 21 mei 2013. Na Amsterdam kent nu ook Alkmaar een grachtenzwemtocht. Op 25 mei wordt de eerste editie gehouden. Naast sportief bezig zijn is het doel voor mindervalide mensen allerlei voorzieningen mogelijk te maken. Zo kan zwembad Hoorse Vaart heel goed een gehandicaptenlift gebruiken om mensen in en uit het zwembad te helpen. Deelnemers zullen te water gaan bij het buurthuis de Eenhoorn, waar het startschot gegeven gaat worden door topzwemmer en ambassadeur Daan Glorie. Van De Eenhoorn wordt er een kleine kilometer gezwommen via het Noordhollands Kanaal naar de finish bij het Waagplein.

Voor voorzitter Ben Bijl is al een mooi bedrag verzorgd door de hoofdsponsor Victorie Plaza bowlen & kegelen, en voor de deelnemers stellen ze diverse prijzen ter beschikking . "Om alles nog completer te maken gaat de directie zelf ook nog meezwemmen. Een mooi gebaar," aldus Ben Bijl. Wie mee wil doen kan zich melden op de website van Alkmaar Cityswim.

Pin It
Bekeken: 1406x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/