Alkmaar, 21 mei 2013. De bouw van de Schelphoekgarage is voltooid. Wethouder Victor Kloos (OPA) zal daarom op woensdag 22 mei aanstaande samen met wethouder Elly Konijn (D66) en Frank Klomp (directeur AM Noordwest), de parkeergarage aan de Schelphoek feestelijk openen. Hiermee worden circa 500 parkeerplaatsen voor bezoekers en bewoners van de binnenstad toegevoegd. De parkeergarage in de Schelphoek vormt het sluitstuk van de ring aan parkeergarages rondom de binnenstad. De bouw startte in november 2009 en is nu afgerond. De garage bestaat uit drie lagen, waarvan de eerste laag bedoeld is voor de in aanbouw zijnde appartementencomplexen. Deze appartementen zijn onderdeel van Schelphoek, een levendige binnenstadswijk met moderne stadswoningen, appartementen en voorzieningen. De overige twee lagen van de parkeergarage zijn voor het publiek toegankelijk. De toegang van deze garage is gelegen aan de onlangs heringerichte Korte Vondelstraat. "Een aanwinst voor de bereikbaarheid van de binnenstad'', zo roept wethouder Kloos verheugd, "en daarmee een goede steun in de rug voor de ondernemers van het centrum". 

Op 22 mei is er een feestelijke bijeenkomst, waarvoor vooral de ondernemers van harte zijn uitgenodigd. Vanaf 23 mei om 09.00 uur wordt de garage voor het publiek opengesteld.

Pin It
Bekeken: 1675x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/