Honderden vluchtelingenkinderen in ons land hebben deze zomer weinig te doen. Stichting Wolkentheater verandert dit voor in ieder geval één dag bij twintig AZC's. Zij houden een feestelijk zomerfestival met poppen, theater, workshops en muziek. Op 27 juli zijn ze onder andere in Alkmaar.

Oprichter/directeur Adrijan Rakic kwam in 1993 vanuit Joegoslavië gevlucht. Hij ervoer toen de helende kracht van theater. Ook was hij geraakt door de slechte omstandigheden voor kinderen in asielzoekerscentra en besloot daar wat aan te doen.

Ook kinderen en hun families uit de buurt van het AZC (Picassolaan 9) zijn welkom op. Zo worden bruggen geslagen en draagt het evenement bij aan een genuanceerd en positief beeld van vluchtelingenproblematiek in Nederland.

Het Wolkentheater is afhankelijk van donaties, sponsoring en crowdfunding. Donaties vanaf € 10 kunnen gedaan worden via Voordekunst.nl. Meer informatie op Wolkentheater.nl.

Pin It
Bekeken: 5016x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/