Dinsdagmiddag is rond twee uur langs de Oostdijk bij driehuizen een motorrijder gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De motorrijder reed met vier andere motorrijders richting Grootschermer toen hij door nog onbekende oorzaak een bocht miste en zo'n zes meter lager onderaan de dijk terechtkwam.

De man is in stabiele toestand en met onbekende verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een geluk bij een ongeluk is dat de man niet in het water terecht is gekomen maar twee meter voor de walkant tot stilstand kwam. (foto: DNP.NU / Lorenzo Derksen)

Pin It
Bekeken: 3835x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/