Alkmaar, 02 maart 2015. Veel zon, uitgedoste dames in kleurrijke kostuums en natuurlijk, hoge hakken! Zondag was het weer zover, en werd de zevende editie van de High Heels Run op het Canadaplein gehouden. De High Heels Run is traditioneel het startschot voor een week vol activiteiten die alles te maken hebben met de Nationale Vrouwendag.
Het startschot klinkt, en zeven vrouwen rennen met torenhoge naaldhakken over het de Alkmaarse klinkers. Luttele seconden later komen de 'runners' alweer aan bij de finishlijn, en kunnen de prijzen verdeeld worden. Zo is er een prijs voor snelheid, lengte van de hak, leeftijd en natuurlijk de mooiste outfit. Winnares in de categorie 'jongste deelnemer' Ruby van der Kuil was toch licht teleurgesteld met haar prijs voor haar leeftijd, "ik ging voor de mooiste outfit, maar ook met deze prijs ben ik blij." 7 maart vind er een night party plaats in Hal 25, gevolgd door een inspiratiecafé van Womanlink in Koekenbier. Kijk voor meer informatie op www.womanlink.nl.

 

 

Pin It
Bekeken: 2318x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/