Alkmaar, 26 februari 2015. Er lijkt vooruitgang te komen in de zaak van het grote aantal inbraken in Oudorp. Sinds begin 2014 zijn er al meer dan 70 inbraken in Oudorp gepleegd. Er is nu een verdachte aangehouden die mogelijk iets met de inbraken te maken heeft. De uit Heerhugowaard afkomstige verdachte is naar aanleiding van videobeelden opgepakt: hij was naar Enkhuizen gereden om een proefrit te maken op een quad en liet zijn auto achter als onderpand voor de proefrit, maar keerde niet terug met de quad.

Het bleek later dat de auto gestolen was. De eigenaar van de quad had de verdachte echter vastgelegd op video en zo kon hij door de politie worden aangehouden. De politie onderzoekt nu of hij daadwerkelijk iets te maken heeft met de inbraken in Oudorp.

Pin It
Bekeken: 1809x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/