Alkmaar, 25 februari 2015. Dinsdag is een uitvaartwebsite speciaal voor de gemeente Alkmaar in de lucht gegaan: www.uitvaart-alkmaar.nl. Peter van Schaik is het brein achter de website en beheert ook Uitvaart.nl en Uitvaartbranche.nl. Aangezien die eerste website in 2014 door maar liefst 5.822 Alkmaarders bezocht werd, vond hij het tijd voor een lokaal gerichte aanpak.

Alle aspecten over het levenseinde worden op Uitvaart-Alkmaar behandeld (niet te verwarren met AlkmaarUitvaart.nl, red.), afgestemd op de mogelijkheden in en rond de stad. Of het nu gaat om een begrafenis of een crematie, palliatieve zorg of condoleance-bijeenkomsten, over alle aspecten wordt informatie verstrekt. Hiermee wil Van Schaik nog relevantere informatie bieden voor alle Alkmaarders. 

Uitvaart-Alkmaar is te raadplegen op computer, tablet en smartphone. Peter van Schaik: "Vergelijk het maar met de digitale variant van Afscheidswijzer. Alleen met de voordelen van digitaal. Informatie is razendsnel en kosteloos te actualiseren. Bijna alle mensen in Alkmaar hebben beschikking over internet. Niemand hoeft naar het stadskantoor om een boekje op te halen."

Pin It
Bekeken: 2346x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/