Alkmaar, 22 februari 2015. Vanaf 3 april 2015 zal de eerste kaasmarkt van het seizoen plaatsvinden, maar Wijnand Verkaik (kaasdrager) en Ron Vrees (betrokkene bij kaasmarkt), zullen hier niet aan deelnemen. De gemeente Alkmaar heeft namelijk besloten om het duo te ontslaan wegens verstrengeling van belangen. Verkaik en Vrees zijn beide al tientallen jaren betrokken bij de kaasmarkt, waarbij de gemeente hun officiële werkgever is en hen vergoedingen betaalt.

Naast deze gemeentelijke werkzaamheden halen Verkaik en Vrees ook inkomsten uit hun website www.dagjekaasmarkt.nl. Op deze website maken de twee reclame voor andere kaasmarkten in Nederland, zoals die in Hoorn, Gouda, Woerden en Edam. Ook onderhouden zij contacten met de organisatoren en de adverteerders van deze kaasmarkten. Hieruit concludeert de gemeente dat beide heren de belangen met de gemeente Alkmaar hebben verstrengeld en besloot hen daarom te ontslaan. Verkaik en Vrees geven tegenover het NHD aan dat zij hun ontslag accepteren en er geen gevecht met de gemeente van willen maken.

Pin It
Bekeken: 2852x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/