Alkmaar, 21 februari 2015. De geruchten over gebrekkig functioneren van Stichting Top Events Regio Alkmaar (STERA) bij de organisatie van de International Children's Games zijn in ieder geval te traceren naar voorvallen meer dan een half jaar geleden. Naar aanleiding van het artikel over Hotel Golfzang, gaf Ruud Winder, oprichter van designbureau Gras, Alkmaar Centraal inzage over zijn ervaringen met het ICG-bestuur. Winder had het bestuur op 18 augustus 2014  een brief gestuurd met daarin het volgende: "Wij hebben met ons team geëvalueerd en besloten ons te distantiëren van de onbetrouwbare handelswijze van Gerjon Rooker en daarmee van het bestuur van de ICG". Rooker is bestuurslid en maakt deel uit van reclame- en communicatiebureau Raadhuis.

Bureau Gras ontwikkelde in opdracht van de gemeente Alkmaar de volledige vormgeving voor de ICG 2015. Nadat de organisatie in mei 2014 overgedragen werd aan de lokale ondernemers, ging het designbureau mee. Gerjon Rooker ontving de ontwerpen 'met veel enthousiasme' en de vormgeving en merchandising werden Gras toegewezen. Een paar maanden later bleek dat Raadhuis cruciale onderdelen had ontwikkeld en gelanceerd zonder enig overleg, met onder andere wijzigingen aan het logo. Redenen genoeg voor Gras om op 18 augustus de stekker helemaal uit de samenwerking te trekken. Daarbij werd ook te kennen geven dat de ontwerpen van Gras juridisch afgeschermd zouden worden en dat haar naam nergens meer in verband met de ICG 2015 vernoemd mocht worden.

Pin It
Bekeken: 1873x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/