Alkmaar, 20 februari 2015. Onder uitstekende omstandigheden en met enkele nieuwe gezichten ging donderdagavond de 3e MTB Classic 2015 van start bij het Sportpaleis Alkmaar. Jeroen van der Vossen uit Lissebroek en Amsterdammer Stefan Vis waren, ondanks hun debuut op het parcours rond het stadion, de opvallende uitdagers van favoriet en 'local' Thijs Bogaards, maar uiteindelijk was hij ze de baas.

Rijdend op een single speed fiets begon Vis de wedstrijd rustig en verkende het parcours in het spoor van Dirk Dekker en Emiel Prins. Na een half uur rijden zette de Amsterdammer een knappe achtervolging in op Bogaards en Van der Vossen die met elkaar een flinke voorsprong hadden opgebouwd. Bogaards kon uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe trekken door zijn fijne techniek en kennis van het parcours. Achterin het veld moest Apeldoorn dit keer het hoofd buigen voor BartJan Leegwater die daarmee de rode lantaarn van een week geleden mocht overdragen.

Start volgende wedstrijd; donderdag 27 februari om 20:00 uur

Pin It
Bekeken: 1414x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/