Alkmaar, 29 januari 2015. De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die woensdagmiddag om 15:50 uur plaatsvond aan de Hertog Aalbrechtweg. Het slachtoffer fietste met een vriend over het fietspad toen twee jongens hen tegemoet liepen en de doorgang blokkeerden. Hij werd daarna op de grond geduwd. Een van de twee daders maakte zijn smartphone buit, waarna ze richting het nabijgelegen station renden. Een van het duo vluchtte het tunneltje onder het spoor in om vervolgens, via de rotonde aan Schinkelwaard, de Koggewaard in te rennen, in de richting van een supermarkt.

De daders waren jongens tussen de 17 en 20 jaar en 1.75 tot 1.85 m lang. De twee hebben een slank postuur en een getint uiterlijk. Een van hen had een platte neus, een sikje en een snor. Hij droeg een rode, over de heup vallende jas, een rode capuchon en een zwarte joggingbroek. Over de ander zijn geen details genoemd.

Mensen die iets gezien hebben of weten wie verantwoordelijk zijn voor deze beroving, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Alkmaar via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 2504x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/