Egmond-Binnen, 29 januari 2015. Zaterdagavond zijn drie schatgravers bij bunkers opgepakt door boswachters van PWN. Ze waren in het duingebied tussen Bakkum en Egmond-Binnen op zoek naar schatten, aangezien de afgelopen paar maanden spectaculaire vondsten gedaan zijn, zoals muurschilderingen en een affuit van afweergeschut. De drie werden voor €90 op de bon geslingerd, werd woensdag bekendgemaakt. Een aantal anderen wisten te ontkomen toen ze de opzichters zagen. Als ze nog eens betrapt worden, kan men rekenen op €1500 boete.

Een anonieme betrokkene uit Egmond aan Zee vertelde het NHD dat ze later wel om het voorval konden lachen. Het was vragen om problemen, om samen met de kinderen te graven met halogeenlampen erbij, terwijl de bunker aan een weg lag waarop nog wel eens mensen langskwamen.

Pin It
Bekeken: 3119x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/