Alkmaar, 29 januari 2015. In maart 2015 vindt bij Cool voor de vijfde keer het cultureel programma voor 65-plussers ‘Route 65’ plaats. Na edities over Spanje, Italië en Frankrijk staat deze keer de cultuur van ons buurland Duitsland centraal. De kaartverkoop start op donderdag 5 februari.

 

Ook nu is er een gevarieerd programma samengesteld dat bestaat uit workshops, lezingen, voorstellingen, films, en culinaire kennismakingen. Zo kunt u leren hoe u Reibekuchen bakt, wordt er Duitse wijn en bier geproefd, kunt u zich verdiepen in de Matthäus Passion van J.S. Bach en is er een workshop linosnijden. Het programmaboekje met een volledig overzicht van alle activiteiten is beschikbaar via Cool, de HugoHopper en de Pieter Raat Stichting.


De kaartverkoop voor Route 65 – Duitsland start op donderdag 5 februari om 9.00 uur. De servicebalie van Cool is tussen 9.00 en 12.00 uur speciaal (en uitsluitend) geopend voor kaartverkoop voor Route 65. Telefonisch kunt u reserveren voor Route 65 vanaf donderdag 5 februari om 13.00 uur. Daarna kunt u zowel telefonisch als aan de balie uw kaarten bestellen tijdens de reguliere openingstijden van de servicebalie (ma t/m vrij 13.00 – 18.00 uur en een half uur voor aanvang van iedere activiteit).

Pin It
Bekeken: 2443x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/