Alkmaar, 13 januari 2015. Een 68-jarige Alkmaarse kreeg maandag rond 15.40 uur de schrik van haar leven toen ze een inbreker in huis trof. Dat gebeurde aan de Troelstrakade. In de gang stond de vrouw ineens oog in oog met een wildvreemde jongen, die er vervolgens vandoor ging. Buiten is de verdachte op een donkere mountainbike weggefietst in richting P.L. Takstraat.

De jongen heeft geen spullen weggenomen. Vermoedelijk is hij via de niet afgesloten achterdeur binnengekomen en was verstoord voordat hij meer kon doen. Volgens de vrouw was de inbreker rond de 14 jaar. Hij was ongeveer 1.60 meter lang en had een brede neus, droeg een zwarte broek en een zwarte korte jas. Hij had een grijze capuchon over zijn hoofd. Het signalement komt enigszins overeen met die van een insluiping die ongeveer 40 minuten eerder plaatsvond aan de Oranjelaan.

De politie zoekt getuigen van de insluiping. Mensen met informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 2058x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/