Alkmaar, 13 januari 2015. De dierenambulance Noord-Kennemerland wil de grachten in Alkmaar en Heerhugowaard veiliger maken voor katten. Doordat de wanden van de kades te hoog zijn kunnen katten niet uit de grachten klimmen als ze erin gevallen zijn. Om de grachten katvriendelijk te maken, willen de vrijwilligers van de dierenambulance scheepstouwen langs de kades hangen. Zo kunnen de viervoeters zich optrekken aan de touwen en zelfstandig uit de grachten klimmen. De werkzaamheden zullen de vrijwilligers zelf uitvoeren.

Het enige wat zij hiervoor nodig hebben is toestemming van de gemeente en materiaal. Hiervoor zijn ze afhankelijk van donateurs. Tot nog toe is 300 meter touw gedoneerd. 

Om gemeenten te overtuigen van het probleem, verzamelt de ambulance zoveel mogelijk meldingen van verdronken katten. Daarom verzoekt het mensen om meldingen door te geven via de website Katuitdegracht.nl.

Pin It
Bekeken: 1850x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/