Alkmaar, 31 december 2014. Een vooraanstaand onderwerp rond de jaarwisseling is elk jaar weer vuurwerk. Er is jacht op illegaal vuurwerk en met de nieuwe regelgeving mag voor 31 december 18:00 uur geen vuurwerk meer afgestoken worden. Politie en Stadstoezicht zetten personeel in voor handhaving. Er is al behoorlijk wat illegaal vuurwerk in beslag genomen in het land, en ook al kan afsteken niet voorkomen worden, toch lijkt het rustiger in de Alkmaarse wijken dan voorheen.

Verkopers van vuurwerk hebben gemengde gevoelens bij alle aandacht die vuurwerk krijgt. Zij hebben het gevoel dat het imago van legaal consumentenvuurwerk lijdt onder alle negatieve aandacht voor het illegale zware spul. Overigens loopt vooral siervuurwerk goed bij de verkooppunten.

 

 

Pin It
Bekeken: 1664x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/