Sint Pancras, 17 december 2014. Na het succes van 2012 organiseert Kinderboerderij “Jong Leven“ in Sint Pancras op Tweede Kerstdag, 26 december dus, opnieuw een kerstspel en een rommelmarkt. Het kerstspel is een Dierenkerstverhaal, uitgevoerd door De Minstreels en medewerkers van de kinderboerderij. Het wordt een heel mooie voorstelling in de prachtig omgebouwde grote stal. Voor de wachtenden is er gratis glühwein en chocolademelk. Er is een live-band op het plein en vanaf 13.30 uur, zoals vanouds, een gezellige rommelmarkt. Kinderen mogen hun zelfgemaakte creaties samen met de Kerstman in de Kerstboom ophangen en krijgen dan een traktatie.

De activiteiten vinden plaats tussen 14.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis. Kinderboerderij “Jong Leven“­ is gelegen aan het Janspad 2 (voorheen AVH Destreelaan 155) in Sint Pancras.

Pin It
Bekeken: 1291x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/