Alkmaar, 10 december 2014. De hele maand december vinden gezellige evenementen plaats in de binnenstad van Alkmaar. Zo is er ijspret op de Paardemarkt, shoppen op de Winter Fair in 'd Oude Stad en swingen bij de Silent Disco op het Waagplein op 20 december.

Op het Canadaplein staat in december een grote kerstboom die versierd wordt met prachtige kunstwerken. Deze werken worden verzorgd door Artiance in samenwerking met Alkmaarse kinderen. De verlichting is typisch Alkmaars: in de grote boom komt speciale kaaskerstverlichting te hangen.

De symbolische opening in Alkmaar wordt verricht door wethouder Elly Konijn. In de gezellige kerstsfeer zal zijn zaterdag 13 december om 18:15 uur de verlichting van de kerstboom doen branden. Iedereen is natuurlijk welkom. 

Pin It
Bekeken: 1256x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/